Categories
Norsk

Britisk lærhomse outet

STORBRITANNIA:
Konservativ lærhomse outet

Det konservative parlamentsmedlemmet David Ruffley (bildet) er outet av Homogruppen Tories Against Hypocrisy, fordi han aktivt har motarbeidet homofiles rettigheter.

Homogruppen Tories Against Hypocrisy innen det konservative partiet i Storbritannia, har offentlig gått ut med navnene på de tre homofile konservative parlamentsmedlemmene Ann Widdecombe, Nick Gibb og David Ruffley (bildet). Årsaken er at de alle aktivt har motarbeidet blant annet likestilt seksuell lavalder og alle forsøk på å få fjernet antihomoloven “Section 28” som forbyr informasjon om homofili i britiske skoler.

Ruffley oppgis å være homoseksuell sadomasochist med spesiell interesse for bondage, spanking og gay skinheads. Han har vanket på kjente lærsteder som The Block og Backstreet og har hatt forhold til en liberal parlamentariker som ikke skal være hyklersk eller homofob.

Visse former for sm-sex er forbudt i Storbritannia etter at flere lærhomser under dissens ble dømt for samtykkende sm-sex i britisk høyesterett i 1993. Den såkalte Spanner-dommen ble med 11 mot 7 stemmer stadfestet i den europeiske menneskerettighetskommisjonen i Strasbourg, noe som senere ble bifalt av domstolen. Heteroseksuelle britiske sm-ere er frifunnet for tilsvarende aktiviteter.

Skeive Nyheter 6.10.00.