Flere SM-ere enn homofile?

En av sju har interesse for spanking

En britisk undersøkelse tyder på at det kan være flere fetisjister, sm-ere og transvestitter enn homofile.

En undersøkelse blant 850 voksne briter viser at 18 prosent av kvinnene og 14 prosent av mennene sier de har interesse for bondage (describe themselves as ‘into bondage’). 16 prosent av kvinnene og 13 prosent av mennene var interessert i erotisk spanking (‘into’ bedroom spanks). 13 prosent av mennene og bare 5 prosent av kvinnene bekreftet at de hadde ulike fetisj-interesser. “Bare” 8 prosent av begge kjønn hadde prøvd cross-dressing eller tranvestisme.

Undersøkelsen, som er utført for nettstedet NetDoctor.co.uk, viser at 90 prosent av britene definerer seg som heterofile. Av disse sier imidlertid 18 % av mennene og 40 % av kvinnene at de jevnlig fantaserer om sex med en person av samme kjønn. 6 % av de spurte sier at de allerede har hatt sex med en person av samme kjønn.

96.5 prosent av kvinnene beskrev seg som heterofile, og bare 2,1 prosent sa de var homo- eller biseksuelle. Men én av tjue sa de hadde hatt sex med kvinner den siste tiden. Og på spørsmål om lesbiske fantasier, svarte hele 40 prosent at de hadde slike.

Kinsey-instituttets forskningsrapport fra 1990 viser at 5-10 prosent av befolkningen praktiserer sm eller sadomasochisme.

Les hele den britiske undersøkelsen på NetDoctor.co.uk

18 prosent av kvinnene svarte at de var interessert i bondage. Foto fra Europride 2002 ved SMart-Rhein-Ruhr e.v..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *